Bedste - Træningsstrømpe

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Uden strømper på fødderne kommer man ikke langt med sin træning. Det er vigtigt, at de ikke generer eller glider ned. Materialerne skal være bløde, og ekstra polstring i hælen og ved tæerne giver øget komfort.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 4 lækre træningsstrømper. 
Hvilken strømpe kan du bedst lide?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

STANCE, Lauren Fleshman inspired range 160 kr. // CEP, kompressionsstrømpe limited edition, Gold or Silver 449 kr. // 2XU, kompressionsstrømpe WA4008E 449 kr. // FEETURES, Elite Ultra Light No Show & Quarter 140 kr.

 1. STANCE, Lauren Fleshman inspired range
  Superflot design og meget lækre materialer. Perfekt pasform om foden, glider ikke ned i skoen. Ekstra polstring i hælen, rundt om tæerne og på knystpunktet.

 2. CEP, kompressionsstrømpe limited edition, Gold or Silver
  Legendarisk kompressionsstrømpe, nu også i sølv og guld i Limited Edition. Ekstra forstærkning under hæl og fod. Overkanten under knæet føles rigtig god uden at gnave.

 3. 2XU, kompressionsstrømpe WA4008E
  Har ekstra tykt materiale ved tæer, under foden og i hælen. God, stram pasform, der presser ekstra til ved anklen og lidt mindre op ad læggen. Festligt med striberne.

 4. FEETURES, Elite Ultra Light No Show & Quarter
  Meget elastisk strømpe, der bliver siddende fast på foden. Slutter meget tæt og strammer ekstra tæt omkring svangen, så strømpen ikke glider ned i skoen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24 marts 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...