TRÆNINGSFAVORITTER IFORMS LÆSERPRIS 2018

Deltage og vind præmier for over 50.000 kr. Det eneste du skal gøre er at stemme på dine favoritter i IFORMs læserpris 2018

7. marts 2017

Træningsfavoritter - IFORMs Læserpris 2018 

Nu kan du igen være med til at bestemme, hvilke motionsprodukter der har været de absolut bedste i år. Træningsfavoritter IFORMs Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favoritprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra den 12. februar - her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter indenfor sko, træningstøj, gear, sundhed, skønhed og fitnesscentre

Vores 3 ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr. 

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 12. marts, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Tine Sandorf – Redaktionschef på I FORM, Rikke Laursen- Træner, motivator og foredragsholder og Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter IFORMs læserpris..


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler