TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs LÆSERPRIS 2018

Deltag og vind præmier for over 50.000 kr. Det eneste du skal gøre er at stemme på dine favoritter i I FORMs Læserpris 2018

7. marts 2017

Træningsfavoritter - I FORMs Læserpris 2018 

Fra den 28. marts kan du igen være med til at bestemme, hvilke træningsprodukter du synes er de absolut bedste. Træningsfavoritter I FORMs Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favoritprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra den 28. marts - her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter indenfor sko, træningstøj, gear, sundhed, skønhed og fitnesscentre

Vores 2 ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr. 

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 25. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Tine Sandorf – Redaktionschef på I FORM og Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler