Træningsfavoritter - Dommerpanel

Vores 3 ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

20. februar 2017


Frida Hallqvist er tidligere balletdanser, men arbejder idag som kendt personlig træner og er grundlægger af træningsformen Pulsing Barre. Frida har har sammen med Maria Lucia skrevet bogen TRÆN, SPIS, LEV. Som træningsekspert for I FORM ved Frida hvad der rører sig inden for de forskellige træningsfilosofier, trends og nyheder.


Karen Lyager har efter 18 år som chefredaktør for I FORM oparbejdet et seriøst kendskab til alverdens sportsrelaterede produkter. Karen er derfor det oplagte valg som én af de tre dommere til I FORM Træningsfavoritter 2017. Karen kan med sikker hånd pege på de produkter, hun mener skal være med i opløbet til I FORM Træningsfavoritter 2017.


Mai L. Hansen er personlig træner, har gennemført adskillige marathon og ironman, men fokuserer i dag mest på løb og styrketræning. Som ansvarlig for test af produkter til I FORM, har hun stor erfaring med al slags sportsudstyr lige fra løbesko til yogamåtter. Mai har derfor haft fingrene i størstedelen af de træningsprodukter der findes på markedet.

NB! Afstemningen er slut.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...