Bedste - Sports-BH - Low impact

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Til yoga og fitness har de fleste ikke behov for så meget støtte i sports BHen, men alligevel skal den være super komfortabel og have en god pasform. En let polstring foran giver et flot look.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre sports-BH'er, der giver dig den bedste komfort når du træner.
Hvilken sports BH synes du der skal vinde?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

KARI TRAA, Ness 299 kr. // CASALL, glaring sports bra 390 kr. // HUMMEL, cassidy sports bra 300kr. 

  1. KARI TRAA, Ness
    Bh'en har en bred kant under barmen, som næsten gør den til en top. Så du sagtens kan bruge den uden trøje over, hvis du ønsker en smule bar mave.Polstret, så man ikke viser brystvorter, og er man ligeglad med det, kan polstringen i skålene tages ud. Klassisk bryderryg med meshpaneler og andre fine detaljer.

  2. CASALL, glaring sports bra
    Tynd polstring fortil giver flot brystprofil. Superflot bryderryg med ventilationshul og netstof giver perfekt ventilation. God blød ribbet elastikkant forneden.

  3. HUMMEL, cassidy sports bra
    God bred elastik, som støtter brysterne forneden. Har tynd indbygget pad, som både giver form og støtter lidt ekstra. Har svedtransporterende netpaneler øverst på brystet og ryggen.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...