Bedste - Løbetights

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Tights er et must i forårets garderobe, uanset om du skal i fitness eller ud at løbe. Nogle er endda så behagelige at du også har lyst til at bruge dem til hverdag.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 2 lækre tights, der støtter og giver dig den bedste bevægelighed når du træner.
Hvilket tights stemmer du på som din favorit?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.


KARI TRAA, Tina High W Tights 549 kr. // CASALL, The Palm Print Tights 706 kr.

  1. KARI TRAA - Tina high w tights 
    Sidder rigtig godt, god pasform, den høje talje er både rar og opstrammende, så man ikke føler, at man buler ud. Syningen hen over lårene virker opstrammende. Lille smart lynlås gør det muligt for selv brede lægge at få bukserne på. Lille silikonekant får dem til at sidde til forneden. Skjult stor lomme bagtil i linningen. Der kan sagtens være en smartphone.

  2. CASALL - The palm print tights
    Stramtsiddende tights i dejligt tyndt materiale, det skønneste print, virkelig god pasform og høj svedtransport. Velegnet til alt fra løb til indendørs træning. Dejlig høj talje, der kan trækkes op over sidedellen.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.
Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...