Bedste - Langærmet løbetrøje

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


En langærmet trøje i uld eller funktionelle materialer er genial til løb i forårets lune vejr. Kroppen holdes varm og materialet tillader kroppen at ånde og giver en optimal svedtransport.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 4 lækre langærmede løbetrøjer.
Hvilken trøje synes du, der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.


KARI TRAA, Kristina Hoodie 599 kr. // KARI TRAA, Svala 449 kr. // CRAFT, Warm intensity cn longsleeve 549 kr. // HELLY HANSEN, Active 400kr.

 1. KARI TRAA, Kristina Hoodie
  Ultrablød, 4vejs stretch, skønt loose fit, der ikke kryber op. Hætten er tilpas lille, så den slutter til om halsen. Brede manchetter om håndleddet, så der ikke slipper kold luft ind.

 2. KARI TRAA, Svala
  Hel tynd uldblanding med svedabsorberende og åndbare paneler på ryggen og under armene. Indretter sig efter kroppens temperatur. Dejlig lang.

 3. CRAFT, Warm intensity cn longsleeve
  Uldblanding i flot sort hvid stribevirkning. God bred kant i halsen. Fin lille ribkant, der sidder til uden at genere, ved håndled og i taljen. 

 4. HELLY HANSEN, Active
  Klassisk og svedtransporterende, kan både bruges som baselayer til alt fra vinterløb til ski og som regulær løbetrøje. Dejlig blødt materiale, gode brede manchetter ved håndled.Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...