Bedste - Kosttilskud

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Det nye indenfor kosttilskud er skræddersyede pakker, som man selv kan justere efter behov. De er inddelt i dagsposer, så de er nemme at have med på ferie. Du er fri for at tage piller fra 10 forskellige pakker, da det hele er samlet i en pakke.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 gode produkter, der hjælper dig med at få de daglige tilskud, du har brug for til din træning. 
Hvilket kosttilskud foretrækker du?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

PUREPHARMA - 3, vitaminpiller 419 // DAY DOSE, Active Day Dose 175 kr. // ZENTABOX, vitaminpiller 150 kr.

  • PUREPHARMA - PP3, vitaminpiller
    Vitaminer og mineraler er nødvendige og derfor vigtige for alle. Ikke bare en gang imellem, men altid. Med 30 dagsdoser af Omega-3, D-vitamin og Magnesium får du hver dag de 3 vigtige vitaminer og mineraler. Forbrugerrådet Tænk har netop testet PurePharma Omega 3, som får en førsteplads i sin kategori. PurePharma D-3 er ikke et syntetisk vitamin, men et naturlig vitamin tilsat økologisk kokosolie. PurePharma M-3 er i organisk form og tilsat både B6 og zink. Alt er samlet i PurePharma PP3, så du får dækket dine basale vitamin- og mineralbehov – hver dag.
  • DAY DOSE, Active Day Dose
    Alt efter dine behov får du pakninger med præcis de vitaminer og mineraler og andre sunde stoffer, fx omega-3, som du har brug for, til 7 eller 28 dage.
  • ZENTABOX, vitaminpiller
    28 daglige tilskud af naturlige vitaminer og mineraler 100% skræddersyet til at passe til netop dig, din krop og din træning. Lav din egen sundhedsprofil på zentabox.dk og se dit personlige behov og optimale daglige tilskud. Hos Zentabox er der ingen standardpakker, og hver Zentabox med daglige tilskud produceres unikt til den enkelte kunde, så de får lige præcis de essentielle vitaminer og mineraler, som passer til deres krop. Og du kan altid ændre sammensætningen af dit tilskud på zentabox.dk i takt med at dit liv eller din træning ændrer sigVind en goodiebag fyldt med træningsprodukter.
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...