Bedste - Fitness tracker

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Har du behov for ekstra motivation til at bevæge dig i hverdagen, er en fitness tracker et godt redskab til at hjælpe dig på vej. Den kan måle alle dine aktiviteter 24/7 og nogle kan endda også monitorere din søvn.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre fitness trackere, der giver dig den bedste og mest præcise måling på din træning og din aktivitet i hverdagen.
Hvilket fitness tracker synes du er bedst?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

GARMIN, Vivofit 3 849 kr. // TOMTOM, Touch Fitness-Tracker 1199 kr. // GARMIN, Vívoactive HR 2299 kr.

  1. GARMIN, Vivofit 3
    Basis-aktivitetsmåler med et helt års batterilevetid. Måler søvn og daglig bevægelse: Skridt, distance, kalorieforbrug og tid.

  2. TOMTOM, Touch Fitness-Tracker
    Multisportsur og fitnesstracker i ét. Tæller forbrændte kalorier, registrerer søvnrytmer og måler puls i håndleddet. Lover også at kunne måle din kropssammensætning, dvs. fordelingen mellem fedt og muskler. Pænt og diskret design til hverdagsbrug.

  3. GARMIN, Vívoactive HR 
    Stilrent smartwatch med indbygget GPS og indbygget pulsmåler i håndleddet. Kan bruges til mange forskellige træningsformer, fx gang, løb, cykling, svømning, golf, skiløb og stand up paddling. I golf holder den bl.a. styr på antallet af slag og huller. Registrerer også al daglig aktivitet. Kan via bluetooth modtage mails, beskeder og telefonopkald - og vise vejrudsigten.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...