Bedste - Cykelhjelm

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Uanset om du cykler landevejscykling, eller hverdagscykling til og fra arbejde, er en cykelhjelm et must for at beskytte hovedet. Hjelmen skal være nem at justere, have en god pasform, og være komfortabel og let.  

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt cykelhjelme, der giver dig den bedste sikkerhed på din cykeltur.
Hvilken cykelhjelm stemmer du på?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

SPECIALIZED, HairPort FSL II fit system 799 kr. // BLIZ, defender 699 kr. // POC, Octal 1858 kr.

  1. SPECIALIZED, HairPort FSL II fit system
    Kvindehjelm, udformet, så der også er plads til en hestehale. Nem at justere i nakken med hjul. Kliklukning under hagen. Med aftagelig skygge. God ventilation. Let polstring indvendig.

  2. BLIZ, defender 
    God pasform og nem at justere med hjul i nakken. Kliklukningen under hagen har ekstra polstring, så man ikke niver sig. Indvendigt fluenet.

  3. POC, Octal
    En pæn og stilren hjelm, der ingenting vejer. Den er nem at justere i nakken, så den passer til enhver hovedfacon. Lukkes med almindelig kliklukning under hagen. Masser af ventilationskanaler

 Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...