Bedste - Yoga tights

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Tights er et must i forårets garderobe uanset om du skal i fitness eller ud at løbe. Nogle er endda så behagelige at du også har lyst til at bruge dem til hverdag.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 2 par lækre yoga tights.
Hvilket par synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?


Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

CASALL, Long Leg Tights 549 kr. // KARI TRAA, Kristina Tights 449 kr. 

  1. CASALL, Long Leg Tights
    Blødt og behageligt materiale og ekstra høj talje, som kan rulles ned, hvis man vil. Ekstra lange ben, som kan trækkes ned under hælen til fx yoga. Meget stram elastikvirkning, som giver ben og balder flot skulpturel form.

  2.  KARI TRAA, Kristina Tights 
    Sømløse i meget blødt materiale og zone med indbygget baldeløft. Silikonekanent på bagsiden af den brede elastiklinjen får taljen til at sidde, hvor den skal. Tightsene sidder helt til ved anklen. Gode til indendørs træning, fx yoga, pilates og fitness.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...