Bedste - Træningstop

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Til fitness er disse toppe perfekte, da de har en god pasform, er åndbare og svedtransporterende. Der er mange fine detaljer, så vælg din favorit til når du skal i fitness centret.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre toppe, der giver dig den bedste komfort når du træner.
Hvem synes du, at der skal stå som vinder på målstregen.

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

HUMMEL, Pil seamless top 300 kr. // CRAFT, seamless teak 249 kr. // CASALL, brilliant strap tank 550kr.

  1. HUMMEL, Pil seamless top
    Åndbar, hurtigtørrende og velsiddende uden generende sidesømme. Silikonekant forneden hindrer den i at rulle op. Paneler giver flot talje, stropperne flotte skuldre og ryg

  2. CRAFT, seamless teak
    Masser af supersize meshpaneler sørger for masser af ventilation. Fri for generende sidesømme og løs i pasformen, så den ikke kryber op. Svedtransporterende, blød og dejlig. Flot bryderryg, som falder flot uden at skabe bh-deller.

  3. CASALL, brilliant strap tank
    Utrolig tynd og blød træningstop med silkolook og feminint touch med åndbare paneler under armene og dobbelte spaghettistropper.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...