Bedste - Sports-BH - High impact

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Når du giver den gas på løbeturen, er det vigtigt med en sports BH, som passer perfekt til din barm. Justerbare stropper og et blødt materiale, er essentielt når man skal finde den perfekte sports BH.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre sports-BH'er, der giver dig den bedste støtte på løbeturen. Hvilken sports BH synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

BROOKS, Juno high impact BH 500 kr. // CASALL, confidence sports bra 470 kr. // PUMA, Pwrshape Control 500 kr.  

  1. BROOKS, Juno high impact BH
    Let polstret med gode stropper, der kan justeres med velcro foran. Det vil sige, at man kan finjustere dem, mens man løber. Den er også justerbar i omkredsen. Flot rygparti med god støtte i selekonstruktionen. Lille meshpanel foran sørger for ventilation.

  2. CASALL, confidence sports bra
    Let polstring i hele forpartiet. Lynlås foran, så man nemt kan komme ud og i den. Dejlige stropper, der kan justeres bagpå. Lavet med cupstørrelser. Netpanel til ventilation i ryggen og let nopret bånd på indersiden af elastikken under brysterne, så bh'en sidder perfekt. Dejlig blødt materiale og smukt design.

  3. PUMA, Pwrshape Control
    Formstøbte skåle med fleksibel bøjle. Vælges med skålstørrelse ligesom hverdags-bh'er. Ryggen har justerbare stropper med kryds. Også omkredsen kan længdereguleres. Foran mellem brysterne er et meshpanel til ventilation.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...