Bedste - Solcreme til sport

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Træner du når solen skinner, så er det vigtigt at kroppen er beskyttet mod solens stråler. En solcreme skal være nem at smøre ind i huden og efterlade en blød hud. 

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre solprodukter.
Hvilken solcreme synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

AVÈNE, Sun Emulsion SPF50+ 139,50 kr. // A-DERMA, Protect AD Cream SPF50+ 159,50 kr. // RIEMANN P20, SPF 20 lotion 139 kr. 

  1.  AVÈNE, Sun Emulsion SPF50+
    Oliefri sollotion med 50 SPF. God til sensitiv hud. Parfumefri. Meget let i konsistensen og efterlader huden mat. Nem at smøre ind i huden.

  2. RIEMANN P20, SPF 20 lotion

    10 timers solbeskyttelse med 20 SPF. Beskytter mod både UVA og UVB-stråler. Særdeles vandafvisende og hurtigtørrende. Produktet har en let konsistens, som gør nemt at påføre og fordele på huden.   

  3. A-DERMA, Protect AD Cream SPF50+
    Parfumefri og vandafvisende. SPF 50. Har en meget tyk konsistens. Nem at smøre ind i huden.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...