Bedste - Løbesko

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Løbesko skal være komfortable og give optimal støtte når man løber. Der skal være god stødabsorbering i hælen og så er det rart, hvis skoen føles let og giver en glidende skridtafvikling, så man nærmest flyver afsted.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre løbesko, der giver den bedste komfort og støtte til dine fødder, når du er ude på en løbetur. 

Hvilken sko synes du der er årets bedste løbesko?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

Asics, DynaFlyte 1300 kr. // Diadora, Blushield 1200 kr. // Skechers, GOrun 4 1099 kr.

  1. Asics, DynaFlyte
    Skoen er på én gang let som en fjer og solid nok til at klare de længste løbeture. Virkelig fin stødabsorbering, der beskytter dine fødder i hvert nedslag. Skoen er konstrueret uden sømme, der kan gnave på de lange distancer og smyger sig tæt om dine fødder, uanset deres facon. Den er beregnet til neutralløbere og har en dejlig fast hælkappe.

  2. Skechers, GOrun 4
    Letvægts neutral-sko med god stødabsorbering i sålen, også for midtfodslandere. Det elastiske knitmateriale på overdelen tilpasser sig din fods facon fuldstændig og har fornem åndbarhed. Et fingerhul i hælkappen gør det rigtig let at få skolen af og på.

  3. Diadora, Blushield
    Langdistancesko med kraftig støddæmpning og "fejlretnings-funktion", der udligner assymmetrien mellem fødderne og justerer skæve trin op ophæver tendenser til pronation, så fødderne kommer i balance. Egner sig af samme grund både til neutralløbere og til løbere, der pronerer.Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.


Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...