Bedste - Løbejakke

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Løb foråret i møde i al slags vejr med en funktionel løbejakke, så kroppen holdes tør og varm under løbeturen. Bliv set i mørket med smarte refleks detaljer.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 funktionelle løbejakker.
Hvilken løbejakke synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

HUMMEL - Alessa Zip 700 kr. // DIADORA - MAKE IT BRIGHT 1300 kr //CRAFT - Weather Jacket 1499 kr.

  1. HUMMEL - Alessa Zip 

    Virkelig lækker vandtæt løbejakke med hætte der kan gemmes væk. Vejer kun 120 gram. Refleksvirkninger giver fuld synlighed. Fiks lomme til nøgler.

  2. DIADORA - MAKE IT BRIGHT
    Super refleksvirkning: Alt det lyserøde plus sidepaneler lyser som refleks i mørke. Let materiale. Lynlåslommer i begge sider.

  3. CRAFT - Weather Jacket
    Super funktionel i robust og slidstærkt materiale. Lidt varmere materiale. Smart manchet-forlænger, der ikke snærer. God hætte, der kan snøres ind. Har lille sidelomme bagtil til nøgle eller dankort.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.
Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...