Bedste - Kompressionstøj

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Mærk fordelene ved kompression i forhold til restitution, eller brug det under træning, og se om du kan løbe hurtigere med et par tætsiddende kompressionstights.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 4 funktionelle kompressionsprodukter, der hjælper dig både før, under og efter løbeturen.
Hvilket produkt synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Afgiv din stemme nedenfor, og vær med til at afgøre, hvilke krompressionsprodukter, der er årets bedste.

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

PUMA - PWRSHAPE Tight 750 kr. // 2XU - Hyoptik WA4169B 999 kr. CEP - Performance Tights 799 kr. // X - BIONIC - The Trick Running Shirt SS/X-Bionic 799 kr. 

 1. PUMA - PWRSHAPE Tight
  Dejlig bred talje, der støtter mavemusklerne, og kompressionszoner på bl.a. ydersiden af lårene. Praktisk lomme indvendigt i limningen med plads til en smartphone i alm. størrelse.

 2. 2XU - Hyoptik WA4169B
  Dejlig høj talje, blødt materiale. Indbygget solfaktor 50, lille lomme fortil i taljen. Kompression på lårmuskler, balder, hofte og lægge.
 3. CEP - Performance Tights
  Komfortabel kompressionstights med reflekslabel på låret. Anatomisk pasform og integreret sidelomme til enten din smartphoneeller energi til turen.
 4. X - BIONIC  - The Trick Running Shirt SS/X-Bionic.
  Topfunktionel og meget innovativ løbetrøje med specielle zoner, der opfylder alle behov hos en arbejdende kvindekrop. Har bl.a. trykzoner i lænden, der støtter bindevævet, og et hav af sved- og varmetransporterende strukturer lige der, hvor man har allermest brug for dem.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fremtil d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...