Bedste - Høretelefoner

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Musik i ørerne under træning kan øge motivationen, og for mange er musikken det som gør, at man kan yde de ekstra 10%. Med et par trådløse høretelefoner, er du fri for irriterende ledninger og kan fokusere på din træning.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 funktionelle høretelefoner, der sørger for god lyd under træningen.
Hvilket sæt høretelefoner synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

 Plantronics, BackBeat FIT 995 kr. // JBL, Reflect Contour 799 kr. // Miiego, AL3 + freedom woman 599 kr. 


  1. Plantronics, BackBeat FIT
    Trådløse hovedtelefoner, vandtætte og i svedafvisende materiale, med nakkebøjle. Headsettet har også indbygget mikrofon, så du kan modtage og foretage opkald på farten. Der er refleksdetaljer på headset.

  2. JBL, Reflect Contour
    Høretelefonerne er udstyret med ørebøjler og har en let ledning bag om nakken. Der er reflekser på både ledning og øresnegl. Lyden kan justeres på ledningen langs den ene kind. Svedtæt materiale. Fire forskellige størrelser af øredutter medfølger.

  3. Miiego, AL3 + freedom woman
    Hørebøffer til træning; god til dig, der ikke kan lide dutter i ørene. Blød nakkebøjle holder den på plads. Lyden kan justeres på knappen midt på hørebøffen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.
Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...