Bedste - Cykelbuks

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Skal du cykle langt, er det altafgørende med et par komfortable cykelbukser. De skal have optimal pasform, og har en god pude bagpå, som giver støtte uden at virke generende eller for stor.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 par komfortable cykelbukser.
Hvilket par synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

 SPECIALIZED, HookUp 1399 kr. // CRAFT, Belle Glow 999 kr. // 2XU, Compression tri shorts G2 WT3122B 749 kr.

  1. SPECIALIZED, HoopUp
    Flot farvekombination, smart ”hookUp” magnet lukning, for let at kunne træde af på naturens vegne. Materialet sørger for god åndbarhed og UV 50+ beskyttelse. Tyk pude.

  2. CRAFT, Belle Glow
    Helt sort Bib shorts med en ny supersmart løsning for nemt at løse et hurtigt toiletbesøg. Teknisk kompressionsmateriale der giver god muskelstøtte og effektiv fugttransport.

  3. 2XU, Compressions tri shorts G2 WT3122B
    Korte kompressions TRI shorts til træning og spinning. Den tynde pude tørrer hurtigt hvilket er et must når du dyrker triatlon.Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.
Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...