Bedste - Bar

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Har du behov for ekstra energi inden træning, kan du tage en energibar fyldt med lækre nødder og tørrede frugter. Efter træning er en proteinbar et hurtigt mellemmåltid og fylder kroppens depoter op igen. 

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 lækre barer, der giver dig god energi og protein, når det skal være nemt. 

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

LINUSPRO PROTEINBAR, med mørk chokolade, mandler nuga og honning flager 19,95 kr. // LINUSPRO ORGANIC RAW BAR, med mandler, cashew nøder og kakao 20 kr. // Protein bonk breaker 27 kr.

  1. LinusPro Proteinbar
    Lækker chokoladebar proppet med protein. Smagen af mørk chokolade, mandel og honning er sød og god. Velegnet som en sund snack eller en hurtig energikilde før eller efter træning.

  2. LinusPRO Organic Raw bar
    En helt igennem økologisk, vegansk og glutenfri bar. God som et lille sundt mellemmåltid.

  3. Protein Bonk Breaker
    Energibaren der minder lidt om cookie dough! Baren er nærende og fyldt med protein, gluten-fri og økologisk – og så har den har en fantastisk smag! Den er god på en lang cykeltur.Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.
Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...