Bedste - Avanceret træningsur

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Bruger du dit ur til cykling, svømning, løb og måske også til ski eller vandring er det smart med et avanceret træningsur, som har multisport funktioner. Urene er vandtætte så du kan svømme med dem. De er en genial træningspartner, da du kan uploade dine træninger til computeren eller en app.

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 intelligente træningsure.
Hvilket træningsur synes du, at der skal stå som vinder på målstregen?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

POLAR M400 1699 kr. //TOMTOM, Adventurer Cardio + Music 2299 kr. // GARMIN, Forerunner 735XT 3799 kr.

  1. POLAR M400
    GPS løbeur. Kan ud over hastighed, tid og distance måle kadence og kan via bluetooth modtage notifikationer og pushmeddelelser fra facebook og andre sociale medier. Har indbygget aktivitetsmåler og registrerer via appen Polar Flow bl.a. kalorieforbrug og søvn. Vandtæt ned til 40 meter. Giver mulighed for smartcoaching, der holder øje med bl.a. din træningsbelastning, din restitutionsstatus og viser, hvordan din løbetræning udvikler sig. Kan også guide dig gennem en lille 5 minutters fitnesstest og forudsige dine sluttider under konkurrenceløb. 

  2. TOMTOM, Adventurer Cardio+Music
    Træningstur, der kan bruges til bl.a. trailløb, vandring, ski og snowboard. Den registrerer selv transport i lift. Har indbygget kompas, barometer, pulsmåler ved håndleddet, musikafspiller (3 Gb), ruteudforskning, pulstræningszoner og aktivitetsmåling 24/7, herunder søvn.

  3. GARMIN, Forerunner 735XT
    GPS-ur, der egner sig til træningsformer, som cykling og svøming. Du kan bruge uret til triatlon. Det kan måle din VO2-max ud fra de oplysninger, du har givet. Der er pulsmåler på håndleddet. Du kan via bluetooth få smartnotifikationer på urskiven, så du kan læse SMS'er og se, hvem der ringer. Pænt og neutralt ur, lidt mere elegant end forgængeren.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...