Bedste - Basis løbeur

15. februar 2017

NB! Afstemningen er slut.


Der er stor forskel på løbeure, men skal det kun bruges til løb er det vigtigste, at uret viser tid, distance og tempo via gps. De nyeste gps ure har pulsmåler i håndleddet som er en lækker feature, så du altid kan se om du får pulsen nok op under træningen.   

Til årets største online træningsevent; Træningsfavoritter, I FORMs Læserpris 2017 har vores ekspertdommere udvalgt 3 gode løbeurer.
Hvilket ur er din favorit?

Når du afgiver din stemme er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en masse lækre træningsprodukter.

TOMTOM, Spark 3 Cardio + Music 1899 kr. // POLAR M200 1199 kr. // GARMIN, Forerunner 35 1599 kr.

  1. TOMTOM, Spark 3 Cardio+Music 
    GPS-ur, der måler distance, tid og tempo og har indbygget pulsmåler i håndleddet. Fungerer også som aktivitetstracker, der registrerer puls og søvn via appen TomTom Mysports. Vandtæt ned til 40 meter. Du kan uploade 500 sange til uret (3 Gb), som du kan lytte til trådløst via bluetooth. Du kan også uploade dine yndlingsruter og finde tilbage til start. Pænt design.

  2. POLAR M200
    GPS-ur med hastighed, distance og tid. Arbejder sammen med appen Polar Flow. Tracker dine aktiviteter 24/7, herunder din søvn. Uret er vandtæt. Det er et forholdsvis stort ur med pulsmåler indbygget ud for håndleddet.

  3. GARMIN, Forerunner 35
    Måler tempo, tid og distance via GPS. Desuden udstyret med pulsmåler under håndleddet. Indeholder aktivitetstracker. Du kan uploade al din aktivitet til GarminConnect. Pænt design, der også kan bruges som hverdagsur. Kan via bluetooth connecte med din smartphone, så du kan modtage opkald og beskeder på uret.


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter
Fra d. 20 februar til d. 24. marts 2017 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 10. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...