Sund mad 5 dage

Ny app til alle abonnenter. Med "Sund mad 5 dage" er det slut med at gå i sort foran køledisken. Grib telefonen og find inspiration til lækker og sund aftensmad!

10. april 2014

Med I FORMs nye app Sund mad 5 dage får du opskrifter til lækker, sund aftensmad alle hverdage i ugen.

Hent appen nu

App’en er gratis for alle der abonnerer på I FORM og kan hentes i App Store og Google Play.


Sådan fungerer app'en: Se video her


Det får du med Sund mad 5 dage

HUNDREDEVIS AF OPSKRIFTER

Du finder inspiration til lækker og sunde mad! Sund mad 5 dage er fyldt med hundredevis af opskrifter og du finder hurtigt dine personlige favoritter.

Se eksempel på opskrift herUGEPLAN TIL ALLE HVERDAGE

Planlægning er vigtigt når du gerne vil spise sundt, og med Sund mad 5 dage får du hjælp i form af en ugeplan der giver dig totalt overblik over din hverdagsmad.

Se eksempel på opskrift her

3 OPSKRIFTKATEGORIER

Vælg en opskrift efter DINE behov udfra de skræddersyede opskriftkategorier. Sund mad 5 dage indeholder opskrifter til dig som vil:

Træne med maksimalt udbytte

Vil have mere energi
SØG EFTER INGREDIENSER

Den supersmarte søgefunktion gør det muligt for dig at søge på råvarer som du allerede har hjemme - dog finde opskrifter i Sund mad 5 dage der indeholder netop disse ingredienser. En smart og enkel måde at spare tid og penge!

Se eksempel på opskrift her


FÅ INDKØBSLISTEN PÅ SMS

Du kan hurtigt og enkelt få en indkøbsliste over de råvarer du behøver til alle ugens opskrifter - via sms. På denne måde risikerer du ikke at glemme en vigtig ingrediens eller holde styr på små huskesedler i tasken.

Se eksempel på opskrift her

GEM DINE FAVORITTER

Klik på det lille hjerte-ikon, så gemmes opskriften automatisk under "Mine favoritter". På den måde er du altid kun et klik fra dine favoritopskrifter.

Vælg hvilket abonnement du vil have her >>

  • Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, får du tilsendt dit abonnementsnummer på din mail - dette skal du bruge i app'en.
  • Hvis du vil se resultater hurtigt

    Måske er du interesseret i...