Tilmeld dig POWERWEEKEND d. 16-18. marts 2018

Skal du med til forårets fedeste træningweekend? Tilmeld dig allerede i dag!

1. september 2017


3 dages mini-bootcamp i Danmarks skønneste bakkelandskab

Tank op med ny energi og masser af inspiration til I FORM Powerweekend i smukke Rebild Bakker.

Kunne du tænke dig et par skønne dage i selvforkælelsens tegn med fokus på velvære, kost og træning? Vi har arrangeret en hel weekend fyldt med ny og spændende inspiration fra nogle af landets mest kompetente kost- og træningseksperter, hvor du får mulighed for at træne, få tips og tricks, slappe af og spise god mad.

Comwell Sportshotel i Rebild Bakker

Vi bor på Comwells sportshotel i Rebild Bakker, og vi udnytter selvfølgelig til fulde muligheden for at træne i noget af Danmarks smukkeste og mest storslåede natur, som omkranser hotellet. Selve hotellet er udstyret med lækre værelser, gode træningsfaciliteter, spaafdeling samt restaurant, der sørger for alle måltider, så du kan bruge tiden på noget, der er meget sjovere.

POWERWEEKENDEN er for alle

Hvad enten du gerne vil kickstarte en sund livsstil, er ude efter ny inspiration eller blot har brug for at give dig selv et pusterum fra hverdagens trummerum, er turen for dig. Programmet er nemlig tilrettelagt, så der er noget for en hver smag og et hvert niveau, og du bestemmer selv, om du vil deltage i alle aktiviteterne eller blot i nogle af dem.


Så hank op i partneren, veninderne, kollegerne, eller hvem du ellers vil nyde en fed weekend med, og meld jer til en mini-bootcamp, som I kan leve højt på længe!


Vi glæder os til at dig d. 16-18. marts 2018 til forårsudgaven af POWERWEEKEND

Pris

Kun 2.395,- kr. pr. person ved dobbeltværelse eller 2.645,- kr pr. person ved enkeltværelse. Prisen inkluderer træning, foredrag, forplejning og overnatning. Du skal blot betale for de drikkevarer du drikker til måltiderne. 

Der er begrænset antal pladser, så køb din billet inden det er forsent.

Køb din billet til forårets POWERWEEKEND her

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...