Få pladser tilbage til forårets POWERWEEKEND den 17. - 19. marts 2017

5. oktober 2016

3 dage med høj puls
Få pulsen op i Danmarks skønneste bakkelandskab. Udfordringer til dine muskler. Masser af inspiration og lærdom fra et par af landets mest kompetente kost- og træningseksperter. Og dertil sund mad, når den er lækrest – samt ikke mindst godt selskab og alverdens muligheder for forkælelse og sjove udfordringer. Det hele samlet ét sted.

Lyder det ikke som opskriften på en helt forrygende weekend for enhver aktiv sjæl?
I FORM og Aktiv Træning glæder sig til at se dig 17. - 19. marts 2017 til forårsudgaven af vores fælles POWERWEEKEND på det nye sportshotel Comwell Sport i Rebild Bakker.

Hank op i kæresten, vennerne eller kollegerne, og meld jer til en mini-bootcamp, I kan leve højt på længe!

Book en plads til forårets energikick her 

Mini-bootcamp i det skønneste bakkelandskab!
Sammen med trænere, guider og specialinstruktører bliver der rig lejlighed til at indtage Rebilds bakker og vidtstrakte skove både i løbeskoene og på mountainbike – dels gennem workshops, der udvikler og fintuner teknik og "værktøjer", og dels på sveddrivende, tempofyldte ture, hvor teorierne bliver prøvet af i praksis. Så vi kan i den grad garantere dig høj puls, frisk luft, røde kinder og masser af smil og grin – samt selvfølgelig masser af forkælelse og lækker forplejning på Danmarks eneste hotel skræddersyet til aktive, træningsglade gæster.

Hank op i kæresten, vennerne eller kollegerne og meld jer til en mini-bootcamp, I kan leve højt på længe!

Vi glæder os til at se dig den 17. marts 2017 

De bedste hilsner fra hele Powerweekend-teamet

Book din plads til forårets POWERWEEKEND her

OBS! Husk, vi har kun et begrænset antal pladser på Comwell Sport.


Pris: kun 2195,- kr. pr. person ved dobbeltværelse 

Pris ved enkeltværelse: 2445,- kr. pr. person 

Inkl. 2 overnatninger i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse, forplejning fredag, lørdag og søndag. inkl. alle foredrag m. Martin Kreutzer og Anna Veinhem samt al træning. 

Tilkøb af drikkevarer.

Opholdet betales over to rater. De 845,- pr. person du betaler nu er depositum i forbindelse med opholdet. Det resterende beløb på 1350,- pr. person ved et dobbeltværelse eller 1.600 kr. (Inkl. 250 ,- i enkeltværelses gebyr) betales ved afrejse fra Comwell Sport.

Måske er du interesseret i...