Vind et lækkert træningssæt fra Diadora til dig og din løbemakker

Bliv godt klædt på til den nye sæson i banebrydende multifunktionssko med Blueshield-teknologi og åndbar refleksjakke fra Diadora.

16. marts 2017 af kommerciel redaktion for Diadora

Flot vejr, en løbemakker og tjekket træningsgear er alle motiverende elementer, når du skal ud og have nogle kilometer i benene. Vejret kan vi desværre ikke styre, og du har sikkert allerede verdens bedste træningsveninde – til gengæld kan du her vinde et Diadora-træningssæt til jer begge, så I kan komme derudaf i særligt god stil.

I kan hver vinde:

Træningsjakke fra Diadoras Make It Bright-kollektion i åndbart stretchpolyester med kæmpe indbyggede refleksområder. Svedtransporterende, vindtæt og med en pasform, der giver fri bevægelighed under løbeturen. Klik her for at se en YouTube-video om jakkens utrolige lysreflekterende egenskaber.
Værdi: 1.300 kr.

Diadora Blushield løbesko, der – som noget helt unikt – tilpasser sig dig (ikke omvendt). Den minimerer asymmetrien mellem højre og venstre fod og har ortopædisk opbyggede såle, der respekterer fodens naturlige bevægelser. Samtidig forener den støddæmpning med ekstraordinær kraftoverførsel– uanset om du er neutral løber eller har et særligt behov for støtte forskellige steder. 
Værdi: 1.200 kr.

Sådan deltager du:
Svar rigtigt på spørgsmålet herunder senest d. 3. maj 2017, så er du automatisk med i lodtrækningen.

Bemærk: Præmiepakken har en samlet værdi af 5.000 kr. og kan ikke ombyttes til værdier eller andre kontanter. Den heldige vinder får direkte besked og offentliggøres på denne side.

Vinder: T. Trolle, Børkop.


Hvad er unikt ved Blushield-løbeskoen fra Diadora?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til iform dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...