Vind de ultimative løbesko til dig og din træningsmakker

Diadora Blushield tilpasser sig din unikke fodform og hjælper dig med at løbe rigtigt. Her kan du score to par.

28. september 2017 af kommerciel redaktion for Diadora

Det er sværere at skippe løbetræningen, når du har en fast aftale med en makker. Samtidig kan det være med til at gøre de længste ture sjovere, og I kan presse hinanden på en god måde. Det eneste der gør træningstricket perfekt? De perfekte løbesko, som du kan vinde lige her: Diadora Blushield.  

Unik teknologi giver 100 % afbalanceret løb
Diadora Blushield tilpasser sig sin ejer – ikke omvendt. Løbeskoens mellemsål absorberer og fordeler alle stød optimalt, mens et indlæg med utallige aktiverende ’dupper’ stimulerer dine fødders impulser og derfor reducerer føddernes asymmetri på selv de længste distancer – uanset om du har tendens til neutral, mild eller moderat pronation eller supination.

Sådan er du med
Udfyld kontaktformularen herunder, og svar rigtigt på spørgsmålet senest den 28. oktober 2017, så er du automatisk med i lodtrækningen om to par Diadora Blushield løbesko til en værdi af i alt 2.600 kr. Er du den heldige vinder, får du direkte besked af redaktionen og  mulighed for at vælge skoene i passende tilgængelige størrelser


Hvad hedder teknologien, der gør Diadora Blueshield løbeskoen unik?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til iform dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...