Vil du kickstarte din sundhed på 7 dage?

Få alle de redskaber, du behøver for at lykkes med en sund livsstil – én gang for alle. Vi har samlet dem til dig på I FORMs Energy Camp.

30. maj 2017 af Sara Møller Christensen

Vi vil så gerne. Og alligevel kan det være svært sådan for alvor at komme i gang med den sunde livsstil. Men nu har vi et tilbud, som vil gøre det væsentligt lettere for dig!

Vi arrangerer nemlig to Energy Camps i efteråret, der er kombinerede trænings- og sundhedsrejser, hvor du i løbet af en intensiv og inspirerende uge får serveret alle de redskaber, der skal til for at leve sundt – også når du kommer hjem igen.

Efterårets første Energy Camp foregår på Mallorca fra d. 1.-9. september – den kan du læse mere om her. 

Den næste foregår på Rhodos fra d. 22.-29. oktober, og den kan du læse mere om her.

På de syv dage, en Energy Camp varer, lover vi...

  • at fylde dig med energi og fornyet overskud til at takle hverdagen.
  • at stille nogle af Nordens bedste instruktører til rådighed. Det er dem, der står bag vores træningsprogrammer i magasinet – og du får mulighed for at opleve deres undervisning på egen krop.
  • at præsentere dig for nye træningsformer i trygge rammer og på lukkede hold sammen med andre I FORM-rejsende. Du kan næsten ikke undgå at at finde nye favorithold og øvelser, som du vil fortsætte med derhjemme.
  • at give dig redskaber til at sammensætte en sund og styrkende kost, der kan hjælpe med at bekæmpe inflammation i kroppen. Måske skyldes dit ømme knæ i virkeligheden, at du spiser forkert!
  • at servere eksperternes bedste tips til at få sundhed passet ind i en travl hverdag på et helt lavpraktisk niveau, så alle kan relatere til det.
  • at skabe sammenhold og gode oplevelser, så ugen er ligeså god for humøret som for formen – og det gælder både for dig, der rejser alene og i en gruppe.
  • at give dig det intensive boost, du behøver for at sparke din sunde livsstil i gang – én gang for alle!

Hvis du vil se eksempler på, hvad vi laver i løbet af en uges Energy Camp, så læs chefredaktør Saras dagbog fra en tidligere rejse her.

Vi håber på at se dig til en uge i sundhedens tegn på enten Mallorca fra d. 1.-9. september eller på Rhodos fra d. 22.-29. oktober – og vi lover, at effekten af sådan en rejse vil vare i langt mere end en uge!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler