Her er de seje og inspirerende trænere, som skal med på Energy Camp #3

Der kommer sved på panden og fuld power på træningsglæden fra morgen til aften, når vi rejser til Rhodos 22.-29. oktober. Her kan du møde de kompetente kræfter, der står bag al træningen. Skal du også med på årets bedste ferie?

30. maj 2017

Når turen til efteråret går til Rhodos med I FORM bliver det en træningsrejse med lækre omgivelser, udfordrende aktiviteter – og ikke mindst kompetente kræfter på træningsholdene.

Så dejligt skal vi bo på Rhodos

Hør tidligere deltagere fortælle om Energy Camp

Her kan du møde de dygtige mennesker, som sørger for, at du får det maksimale ud af turen.

Martin Kreutzer

Martin er trænings- og ernæringsekspert. Han har være cheftræner på over 10 tidligere rejser og træningsweekender, og når han ikke medvirker i I FORM, holder han foredrag og underviser.
Martin er forfatter til den populære bog “Antiinflammatorisk kost – sluk ilden der brænder dig op indefra” og har gennem årene vejledt tusindvis af mennesker om mad og træning.
På Energy Camp kan du også få gavn af Martins store viden, når han fortæller om middelhavskost og andre genveje til en sund livsstil i sit populære foredrag.

Det skal han undervise i: Mountainbike, Stand up paddling, Tabata beach training, Interval running/Beach running.

Foredrag: “Spis dig stærk og rask".

Læs mere om Martin her.

Skal du med på Energy Camp til Rhodos? Så tilmeld dig her.

Siri Nordén

Siri er personlig træner, kostvejleder, massør og holdtræningsinstruktør. Hun blev uddannet i 2006, og har siden trænet hold over hele Sverige og på resortet Playitas på Fuerteventura. Når Siri underviser, er det vigtigt for hende, at hver eneste deltager på holdet har det godt og forstår øvelserne.
Hendes store passion både fagligt og privat er god mad.

Det skal hun undervise i: Step, Cirkeltræning, Stretch & relax, Dance Aerobics, Functional Training og meget mere.

Anna Miller

Anna er instruktør med speciale i yoga. Hun har både fokus på den del af yogaen, som gør din krop smidig og stærk, og den del, der handler om at finde et indre fokus og mere sindsro. Hun er forfatter til "Politikens bog om yoga", og har blandt andet undervist i yogaens positive effekt på nervesystemet.
Anna ved desuden en masse om, hvordan yoga kan bruges til at styrke og støtte en dårlig ryg eller andre dele af kroppen, der kræver særlig opmærksomhed og pleje.

Underviser i: Morgenyoga, Yoga i naturen, Restorativ yoga, EFFEKT, Coretræning og Udendørs funktionel træning.

Foredrag: "Sådan kan yoga give dig mere energi og livsglæde".

Læs mere om Anna ved at klikke her.


Sara Møller Christensen

På Energy Camp kan du også møde I FORMs chefredaktør, der gerne selv indrømmer, at hun er lidt af en træningsfreak. Den passion prøver hun at give videre til læserne gennem magasinet, og på turen kan du blive meget klogere på hendes og kollegernes arbejde. Hvordan bliver et sundhedsmagasin som I FORM egentlig til? Det kan du få svar på – ligesom du måske kan stjæle et par af Saras træningstips eller to.

Foredrag: “Meet I FORM and learn more about its mission and values”

Læs mere om Sara her.

Andreas Jansson

Andreas er coach og står for at koordinere Energy Camp #3. Og rejsen er i gode hænder hos ham – Andreas har nemlig solid erfaring fra tidligere træningsrejser, blandt andet på træningsresortet Playitas, der ligger på Fuerteventura.
Andreas har som sin primære opgave at sørge for, at alle deltagere får en fantastisk tur og ikke mangler noget.

Han hjælper desuden til på holdene: Løb, Beachvolley og Mountainbike.

Vil du med på en ferie, der kan give din træningsglæde et kæmpe skud energi? Tilmeld dig Energy Camp nu.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...