FAQ - I FORM KvindeTRI 2017 i Aarhus

Få svar på alle dine spørgsmål vedr. I FORM KvindeTRI Aarhus

13. februar 2017

Hvad koster det at deltage?

Frem til og med 31. maj 2017 er startgebyret på 349,- + gebyr. Herefter stiger det til 399,- + gebyr. 

- KLIK HER OG TILMELD DIG SÅ ER DU SIKKER PÅ EN FED UDFORDRING

Hvad får jeg for deltagergebyret?

Udover selve deltagelsen i stævnet kan du deltage gratis i et eller flere af otte træningspas afholdt af Aarhus 1900 Atletik/Motion og Aarhus 1900 Tri samt et foredrag. Se tid, sted og indhold her. Alle deltagere får en lækker I FORM silikone-badehætte i en flot farve og når du kommer i mål, får du en specialdesignet medalje. Du har også mulighed for at vinde lækre præmier.

Er der plads til alle niveauer?

Alle kan være med. Der forventes sluttider fra omkring 1 time til godt 2 timer. Alle svømmearter – og skift mellem disse - er tilladt.

Hvordan træner jeg inden løbet?

Vi arrangerer otte træningspas og et foredrag i perioden op til selve stævnet. Det er gratis at deltage og her får du både gode træningssessioner og værdifulde tips og råd omkring selve stævnet. Spørgsmål vedrørende fortræning kan stilles til Aarhus 1900 Atletik/Motion på mail: [email protected]

Du kan naturligvis også træne selv. Der er gode råd at hente på iform.dk.

Hvordan finder jeg frem til stævneområdet Lyseng svømmebad og stadion?

Lyseng Idrætscenters adresse er: Lysengvej 4, 8270 Højbjerg.

Hvordan får jeg fat i mit startnummer?

Startnummeret kan afhentes på Aarhus 1900s kontor på Observatoriestien 1, 8000 Aarhus torsdag og fredag før stævnet i tidsrummet kl. 9-15. Du kan også afhente dit startnummer på stævnekontoret i forhallen til Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, 8270 Højbjerg, lørdag kl. 13-16 eller på selve stævnedagen.

Hvornår skal jeg starte?

Din starttid fremgår af informationen i din Startnummerkuvert. Du kan også senest en uge før stævnet se din starttid på deltagerlisten som du finder her. De første deltagere starter kl. 8.00, og senest kl. 11.30 går de sidste svømmere i bassinet.

HUSK AT TILMELDE DIG AARHUS FEDESTE KVINDETRI 17.SEPTEMBER - KLIK HER

Holdtilmelding

Tilmelder du dig på et hold, sørger vi for at holdets deltagere starter umiddelbart efter hinanden.

Skal jeg bruge min egen cykel?

Ja, du skal benytte din egen cykel. Da løbet foregår på offentlig vej (landevej og cykelstier), skal cyklen være lovlig til gadebrug. Du skal køre med cykelhjelm.

Alle cykler lige fra mormors gamle ”havelåge” med cykelkurv og blomsterbuket til en tri-racer kan benyttes.

Hvor klæder jeg om?

Du kan frit benytte Lyseng svømmebads omklædningsrum i tidsrummet kl. 7-15 og der er mulighed for tøjskift (ikke bad) mellem svømning og cykling i omklædningsteltet på stævnepladsen. Det er obligatorisk at du vasker dig før svømmestart.

Er der særlige svømmebaner for crawlsvømning og brystsvømning?

Nej, alle svømmer i samme bassin i en ”slangebane”.

Kan jeg stille mine cykelsko og hjelm sammen med cyklen?

Ja, det kan du. Du placerer din cykel i cykelstativ ved dit startnummer, når du ankommer. Ved din cykel kan du placere dit øvrige udstyr – cykelsko, -tøj, -hjelm og løbeudstyr.

TILMELD DIT HOLD TIL IFORM KVINDETRI 2017 AARHUS - KLIK HER 

Skal cyklen placeres samme sted efter cyklingen som ved start?

Ja, til start parkeres cyklen i skiftezonen. Vær opmærksom på andre deltagere. Har du et sent startnummer kan du møde triatleter, der allerede er i gang med løbet. Når du kommer retur placeres cyklen igen i stativet ved dit nummer.

Er cykelruten på asfalt hele vejen?

Ja, cykelruten foregår på offentlig asfalteret vej, og ujævnheder, enkelte passager af kantstene samt skarpe sving mv. må påregnes. Ruten veksler mellem landevej og stisystemer og vi henstiller til og forventer at der udvises hensyn til andre deltagere og trafikanter i det hele taget.

Hvordan skiftes fra cykling til løb?

Når du kommer tilbage fra cykling sættes cyklen tilbage i cykelstativet, hvor du tog den. Vær opmærksom på, at du ikke må cykle i skiftezonen. Her skal cyklen trækkes.

Står min cykel sikkert og overvåget, så den ikke bliver stjålet?

Vi har officials stående ved ind- og udgange til skiftezonen. Påmonter det udleverede nummer på din cykel, da der vil være kontrol ved afhentning om deltagernummer og ejendele sker opbevaringen af disse på eget ansvar.

TILMELD DIG IFORM KVINDETRI AARHUS 17.SEPTEMBER - KLIK HER

Er der en nummereret pose til min egendele?

Ja, du vil modtage en racebag fra I FORM som du kan bruge til dit skiftetøj. Sammen med dit startnummer vil du få udleveret numre, som skal sættes på cyklen, hjelm og racebag.

Hvordan foregår tidtagning?

Med dit startnummer får du udleveret en chip. Chippen kommer med et velcrobånd som fastgøres omkring din ankel og skal bæres gennem hele stævnet. Startnummeret skal være placeret foran på din cykel- og løbebluse. Når du passerer skiftezonerne og når du kommer i mål registreres din tid elektronisk. Din samlede tid og dine tider for hver disciplin vil efterfølgende kunne findes på nettet på ultimate.dk.

Skal chippen afleveres efter løbet?

Ja. Afleveres chippen ikke, bliver der opkrævet et gebyr på kr. 100,-.

Er der tidtagning for hver disciplin?

Ja, tiden starter når du går i vandet og der bliver taget mellemtider når du er færdig med svømningen, starter cyklingen, slutter cyklingen, starter løbet og når du er i mål. Det er den samlede tid der tæller og er du meget konkurrencemindet er det derfor vigtigt at dine skift sker hurtigt.

TILMELD DIG IFORM KVINDETRI AARHUS 17.SEPTEMBER - KLIK HER 

Får jeg noget at drikke under løbet?

Der er væskedepoter og forplejning i forbindelse med skiftezonerne og i mål.

Her kan du få vand, energidrik og frugt.

Kan jeg se ruterne et sted?

Du kan se ruterne her:

Er der præmier?

Der er lodtrækningspræmier, samt blomster og præmier til de 3 hurtigste.

Hvornår er der præmieoverrækkelse til vinderne?

Når løbet er afviklet og sidste deltager er i mål, bliver der overrakt præmier. Der kan således gå nogen tid, fra første kvinde er i mål til præmieoverrækkelsen finder sted. Yderligere

Hvis jeg kommer til skade i forbindelse med løbet?

Der er samaritter på stævnepladsen. Kommer du til skade ude på ruten er der officials, der kan tilkalde samaritter. Bliver du skadet under løbet, men selv kan komme i mål, kan du henvende dig til samaritterne på stævnepladsen.

TILMELD DIG IFORM KVINDETRI AARHUS 17.SEPTEMBER - KLIK HER

Hvor kan jeg parkere, hvis jeg ankommer i bil?

Parkering kan i begrænset omfang ske ved Lyseng Svømmebad og idrætscenter og ellers anbefaler vi, hvis du kommer i bil, at du parkerer på de store P-pladser ved Lyseng Allé ca. 1 km fra start og mål.

Hvor mange deltagere er der plads til?

Maksimalt 1.000 kvinder kan deltage i I FORM KvindeTRI Aarhus 2017. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få et startnummer.

Vigtigt: Da løbet foregår på offentlig vej er deltagerne forpligtiget til at følge færdselslovens bestemmelser. Vi har selvfølgelig afspærringer og hjælpere ude, som er med til at sikre både cykling og løb kommer til at foregår sikkert og smidigt.

Kontakt

Deltagere der har spørgsmål vedr. selve løbet bedes kontakte:

Aarhus 1900 Atletik / Motion
Observatoriestien 1
8000 Aarhus C
Tlf: 86110135
Mail: [email protected]

TILMELD DIG IFORM KVINDETRI AARHUS 17.SEPTEMBER 2017 - KLIK HER

Godt løb!

Aarhus 1900 Atletik / Motion

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...