Deltagerguide til I FORM KvindeTRI Aarhus

13. februar 2017

Kære deltager til I FORM KvindeTRI!

TAK fordi du har valgt at prøve kræfter med dette års I FORM KvindeTRI. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du får en god oplevelse!

I denne deltagerguide har vi samlet relevant information om stævnet. Skulle du have spørgsmål ud over hvad du finder svar på i denne Deltagerguide, så henviser vi til at læse mere her, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os direkte på [email protected] eller 86 11 01 35.

Program

Kl. 7.00 Stævnepladsen åbner

Kl. 8.00 Første start i bassinet

Kl. 11.30 Sidste svømmestart

Kl. 12.30 Præmieoverrækkelse

Kl. 13.30 Sidste deltager i mål

Kl. 14.00 Tak for i dag

Start og mål

Start og mål sker ved Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, 8270 Højbjerg.
Parkering kan i begrænset omfang ske ved Lyseng Svømmebad og idrætscenter og ellers anbefaler vi, hvis du kommer i bil, at du parkerer på de store P-pladser ved Lyseng Allé ca. 1 km fra start og mål.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Afhentning af startnumre

Du kan hente dit startnummer på Aarhus 1900s kontor på Observatoriestien 1, 8000 Aarhus

· Torsdag den 14. september kl. 9-15

· Fredag den 15. september kl. 9-15

Og på stævnekontoret i forhallen til Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, 8270 Højbjerg

· Lørdag den 16. september kl. 13-16

Startnumre kan også afhentes i Informationsteltet på stævnepladsen

· Søndag den 17. september fra kl. 7. Kom i god tid, der kan være kø!

Det er muligt at hente startnummer for andre deltagere, så længe du har et print af deres mail med startnummer bekræftelse med.

Vi anbefaler at du henter dit startnummer torsdag, fredag eller lørdag, så du i ro og mag kan få tid til at sætte startnumre på tøj, hjelm og cykel, og i det hele taget undgår at optakten bliver hektisk, hvis der fx er kø ved startnummerudleveringen.

Sammen med dit startnummer får du en I FORM KvindeTRI badehætte og en skiftetøjspose. HUSK! Skiftetøjsposen skal du bruge på dagen til dit skiftetøj mellem disciplinerne.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Starttid

Starttiden fremgår af dit startnummer og på startlisten online, som du finder her

Placering af startnumre

· På cykel og hjelm: Der medfølger 5 klistermærker i kuverten med dit startnummer. Et mærke skal påsættes cyklen, f.eks. bagudrettet på sadelpind og tre mærker skal påklistres din cykelhjelm (et fremadrettet og to på siderne)

· På løbetrøjen: Du kan sætte startnummeret fast på din løbetrøje med de sikkerhedsnåle, der følger med i kuverten eller du kan montere startnummeret på en elastik, som bæres rundt om livet. Startnummeret skal kunne ses tydeligt forfra

· På I FORM skiftetøjspose: Det femte klistermærke kan bruges til den udleverede I FORM skiftetøjspose, som du bruger til at medbringe dit cykeltøj mv. igennem svømmehallen

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Før start

Stævnepladsen åbner kl. 7.00. Kom i god tid før din start, så du har tid til at danne dig et overblik over stævneområdet.

· Start med at hente dit startnummer i Informationsteltet på stævnepladsen hvis ikke du har gjort dette på forhånd, og påfør startnumre mv. på cykel, hjelm og tøj

· Aflevér derefter din cykel og hjelm samt evt. cykelsko i skiftezonen på pladsen med dit startnummer

· Eventuelt overskydende bagage kan indleveres i bagageopbevaringen

· Gå til svømmehallen og gør dig klar til start. Husk at afvaskning inden start er obligatorisk. Vær omklædt og klar i svømmehallen 10-15 min. før din start. Har du tøj, som du ønsker at skifte til efter svømningen, eller andre ejendele du ikke vil svømme med, fx briller, høreapparat mv. SKAL dette medbringes i svømmehallen i I FORM skiftetøjsposen. Du har fået udleveret et klistermærke som kan skal klistres på posen jf. ovenfor. Når du inden start afleverer posen, vil den blive bragt til skifteteltet umiddelbart uden for svømmehallen. Her kan du skifte til det indleverede tøj.

Vigtigt: Cykelsko og hjelm skal IKKE i skiftetøjsposen, men lægges ved din cykel, når du placerer den.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Toiletter

Der er toiletter i omklædningsrummene i Lyseng Svømmebad, i forhallen til Lyseng Svømmebad samt mobile toiletter i skiftezonerne.


Bagageopbevaring til ting, du ikke skal bruge i forbindelse med stævnet

Der er mulighed for opbevaring af 1 stk. bagage pr. deltager. Der vil være tydelig anvisning til bagageopbevaring fra forhallen i Lyseng Svømmebad og fra skiftezonen. Bagageopbevaring er KUN til de ting, du IKKE skal bruge i forbindelse med stævnet.

Bagagen kan indleveres før start og afhentes efter din gennemførsel af stævnet. Opbevaringen er overvåget, men sker på eget ansvar.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS  - KLIK HER

Svømning

Stævnets første to deltagere starter kl. 8.00, herefter starter to deltagere ad gangen med 30 sek. interval. Starttiden fremgår af dit startnummer og på startlisten online.

· Alle svømmearter er tilladt

· Husk din I FORM KvindeTRI badehætte, som skal benyttes under svømningen

· Du kaldes frem af en official, et par minutter før din starttid og din tid starter når du bevæger dig over start-måtten ved trappenedgangen til bassinet. Du kan ikke springe på hovedet ved start

· Der svømmes på en ”slangebane”, som fungerer ved at du svømmer afsted i venstre side af bane 1 og tilbage i samme bane men i modsatte side. Derefter skal du rykke ind på bane to og ligeledes svømme ned og tilbage, og så fremdeles indtil du har gennemført alle seks baner, hvorefter du skal tage trappen op ad vandet

Vigtigt: Der kan blive lidt trangt på banerne i forbindelse med overhalinger – vis hensyn!

· Efter svømningen kan du klæde om til cyklingen i et opstillet skiftetelt på vej mod skiftezonen (afvaskning ikke mulig) eller tilbage i omklædnings- og bruserummene. Det sidste er lidt besværligt og tidskrævende og kan ikke anbefales

· Herefter fortsætter du ud i skiftezonen til din cykel, hjelm og eventuelt cykelsko

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Tilskuere og ledsagere er velkomne indenfor i svømmehallen, men skal benytte blå skoovertræk, som udleveres ved indgangen. Der er ikke så meget plads i hallen, men det er muligt for tilskuere at stå for enden af bassinet og følge svømmerne.

Cykling

Der er en række forhåndsregler i forbindelse med cyklingen, du skal gøre dig bekendt med inden stævnet:

· Du skal have cykelhjelm på. Når du løber ud i skiftezonen efter din cykel skal du tage din hjelm på inden du tager din cykel. Manglende cykelhjelm, også i skiftezonen, medfører diskvalifikation

· Al cykling i skiftezonen er forbudt. Påstigning af cyklen sker efter, du har forladt skiftezonen og vil være skiltet. Vær opmærksom på hvor du stiller din cykel ved indlevering

· Du har ansvaret for, at du som deltager overholder færdselsloven, når du er ude på ruten

· Din cykel skal overholde lovgivningen for kørsel på offentlig vej

· Alle anvisninger fra vejvisere/officials skal følges

· Når du efter endt cykeltur kommer tilbage til skiftezonen, skal du stige af cyklen og trække den i skiftezonen og placere den samme sted som du tog den (ud for dit startnummer i cykelstativerne)

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Ruten er afmærket, og der er vejvisere på ruten. Der tages forbehold for evt. ændringer af ruten. Cykelruten ses her.

NB: Det er tilladt at cykle på elcykel, men deltagere på elcykel kan ikke vinde placeringspræmier. Vi beder deltagere på elcykler kontakte arrangørerne på forhånd og oplyse, såfremt der cykles på elcykel.

Løb

Når du har skiftet til løbesko og evt. løbetøj, forlader du skiftezonen. Du må gerne løbe i skiftezonen. Ruten er afmærket, og der er vejvisere på ruten. Der tages forbehold for evt. ændringer af ruten. Løberuten kan ses her.

I mål

I mål får du overrakt din medalje, der er dit fuldgyldige bevis på en stor præstation ved IFORM KvindeTRI 2017.

HUSK at aflevere din tidtagningschip, når du er kommet i mål. Afleveres chippen ikke på dagen, opkræves du et gebyr på 100 kr.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Tidtagning

Tidtagningen foregår elektronisk i samarbejde med Ultimate Sports Service. Den udleverede chip monteres i velcrobåndet, som bæres omkring anklen under hele konkurrencen, dvs. også ved svømningen. Bæres tidtagningschippen andre steder end anklen, kan din tid ikke registreres.

Du får selvfølgelig en samlet tid, men også en tid for hver disciplin samt for den tid du bruger i skiftezonerne. I det samlede resultat medregnes din tid forbrugt på omklædning mellem disciplinerne. Du kan straks efter løbet tjekke din sluttid her.

Vanddepoter

Der er vand, energidrik og frugt efter svømning, cykling og i mål.

Præmier

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3. Præmieoverrækkelsen finder sted på stævnepladsen kl. 12.30.

Kommer du til skade

Der vil være samaritter til stede på stævnepladsen, der kan tage sig af mindre skader. Kommer du til skade ude på ruten, skal du henvende dig til en vejviser/official, der kan tilkalde hjælp.

Udgåede deltagere

Udgåede deltagere skal henvende sig i mål, hvor tidtagningschip og velcrobånd afleveres. Hvis en deltager på noget tidspunkt forlader ruten, betragtes hun som udgået.

Ansvar

Deltagelse i stævnet sker på eget ansvar, både hvad angår personskade og materiel.

Det understreges at du under både cykling og løb er underlagt de almindelige færdselsregler.

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Omklædning efter stævnet

Du er velkommen til at tage bad og klæde om efter løbet i Lyseng Svømmebad.

Tilskuere

Tilskuere har under hele stævnet adgang til stævnepladsen på pladsen bag svømmehallen, hvor deltagerne løber i mål. Der er i begrænset omfang mulighed for at følge svømningen i svømmehallen (se punktet vedrørende svømning).

Information

Der er et informationstelt på stævnepladsen, der kan besvare dine eventuelle spørgsmål.

Held og lykke med stævnet, vi håber du får en dejlig dag!

KØB DIT STARTNUMMER TIL IFORM KVINDETRI AARHUS - KLIK HER

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...