Deltagerguide - I FORM KvindeTRI i Gentofte

Skovshoved Triathlon Klub og iFORM byder velkommen til I FORM KvindeTRI 2017, søndag d. 28. maj

8. maj 2017

Du kan hente deltagerguiden som e-paper her

Kære deltager til iFORM KvindeTRI

TAK fordi du har valgt at prøve kræfter med dette års iFORM KvindeTRI.

Vi er både stolte og glade over, at vi også i år er mere end 1.400 tilmeldte til Danmarks største kvindetri. Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse!

I denne deltagerguide har vi samlet relevant information om stævnet. Det kan i øvrigt også anbefales, at du søger information på iformkvindetri.dk.

Start og mål sker ved Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. Beliggenheden er tilgængelig med bil, hvor parkering kan ske i begrænset omfang overfor Gentofte Rådhus på Bernstorffsvej. Du kommer bedst frem med S-tog, hvor Bernstorffsvej Station (linje B) kun ligger 800 meter væk eller på cykel.

Vi i Skovshoved Triathlon Klub, iFORM og Gentofte Kommune, glæder os til at byde dig velkommen til en stor motionsoplevelse i Gentofte.

Vi ønsker dig held og lykke ved iFORM KvindeTRI 2017

Tidsplan

Programmet for stævnedagen starter med åbning af stævnepladsen kl. 7.00

7:00 Stævnepladsen åbner for deltagere
        Resterende startnumre kan afhentes Informationsboden på stævnepladsen 
        Cykelaflevering åbner
8:00 Første svømmere sendes afsted (4 deltagere pr. 30. sek.)
9:45 Første deltagere i mål
11:00 Sidste svømmere sendes afsted
12:30 Præmieoverrækkelse
15:00 Stævnepladsen lukker - tak for i år


Lodtrækningspræmier 

Lodtrækningspræmie fra Zoggs, Garmin, PurePharma, Rugfras og Anita. Vi trækker lod blandt alle startende deltagere om en super lækker våddragt, en badevægt fra Garmin der måler vægt, BMI, vandprocent, knogle- og muskelmasse, ”PurePharma 3” kosttilskud til 30 dage, Sportsbh fra Anita og morgenmadsprodukter fra Quaker. Vinderne for overrakt præmien kl. 12.30 ved præmieoverrækkelsen på scenen efter løbet. Uafhentede præmier eftersendes ikke.


Vanddepoter

Der er vand undervejs på ruterne.

Der er depoter:
 • Efter svømning
 • Efter cykling
 • Efter 2 km løb
 • I mål


Kommer du til skade

Der vil være samaritter til stede på stævnepladsen, der kan tage sig af mindre skader. Kommer du til skade ude på ruten, skal du henvende dig til de opstillede officials, der kan tilkalde hjælp.


Udgåede deltagere

Udgåede deltagere skal henvende sig i mål, hvor tidtagningschip og velcrobånd afleveres. Hvis en deltager på noget tidspunkt forlader ruten, betragtes hun som udgået.

Aflevering af tidtagningschip

Tidtagningschip og velcrobånd afleveres straks, efter du er kommet i mål. Afleveres chippen ikke på dagen opkræves du et gebyr på 100 kr.


Afhentnings af startnummer

Du kan igen i år afhente dit startnummer i forhallen i Kildeskovshallen i dagene op til stævnet. Du kan afhente dit startnummer følgende dage:

 • Fredag d. 26. maj fra kl. 15 til 18
 • Lørdag d. 27. maj fra 10 til 15

Vi anbefaler, at du så vidt muligt benytter dig af dette tilbud, da det giver dig muligheden for at forberede dig og få sat startnumre på tøj og cykel inden stævnedagen.

Det er muligt at hente startnummer for andre deltagere, så længe du har et print af deres mail med startnummer bekræftelse med.


Pose til skiftetøj

Sammen med dit startnummer får du en iFORM KvindeTRI badehætte og en plastpose til dit skiftetøj.

HUSK! Skiftetøjsposen skal du bruge på dagen til dit skiftetøj mellem disciplinerne.

Har du ikke hentet dit startnummer forud for stævnet, kan det afhentes i Informationsboden der åbner 7.00 på stævnedagen. Vi opfordrer dig til at komme i god tid (der kan være kø ved afhentningen) for at få tid til at sætte startnumre på tøj, hjelm og cykel og gøre dig bekendt med stævnepladsen og startområdet.

Tillad evt. også dig selv 15 min. inden omklædning til mental forberedelse og opladning, så du med god ro kan begive dig ud på den første distance.

Deltagelse i stævnet sker på eget ansvar, både hvad angår personskade og materiel.


Før start

Stævnepladsen åbner kl. 7.00. Vær der i god tid før din start. Vær omklædt og klar i svømmehallen 10-15 min. før din start.

Først gå til skiftezonen med cykel, cykelsko og hjelm og find din plads til cykel og dine ting ud for startnummeret på stativet. Du kan ikke have cykelsko og hjelm i skiftetøjsposen igennem svømmehallen. Placér det ved cyklen.

Tilskuere har adgang til stævnepladsen foran svømmehallen. Kun deltagere med nummereret sikkerhedsarmbånd (udleveres i startnummerkuverten) har adgang til skiftezonen.

Der er opstillet toiletter på Kildeskovshallens parkeringsområde ved stævnepladsen placeret foran Kildeskovshallen ud mod Adolphsvej. Der er også toiletter i omklædningsrummene i svømmehallen.

Bagageopbevaring

Der er i år mulighed for opbevaring af 1 stk. bagage pr. deltager. Der vil være tydelig anvisning til bagageopbevaring fra forhallen i Kildeskovshallen eller du kan spørge i. Bagageopbevaring er KUN til de ting, du ikke skal bruge i forbindelse med stævnet og indleveres før start og kan afhentes efter din gennemførsel af stævnet. Opbevaringen er overvåget, men sker på eget ansvar.


Startnummer og starttid

Starttiden fremgår af dit startnummer og på startlisten online. Se den her.

På cykel og hjelm: Der medfølger 5 klistermærker med dit startnummer. 1 mærke der påsættes cyklen, f.eks. bagudrettet på sadelpind og 3 til cykelhjelm (1 fremadrettet og 2 på sider).

På løbetrøjen: Du kan sætte startnummeret fast på din løbetrøje med de sikkerhedsnåle, der følger med i kuverten eller du kan montere startnummeret på en elastik, som bæres rundt om livet. Startnummeret skal kunne ses tydeligt forfra. (OBS! Der tages billeder af SportPicture ved stævnet og kan dit startnummer ikke ses forfra, kan billeder af dig ikke genkendes).

På skiftetøjspose: Det 5. klistermærke kan bruges til den udleverede skiftetøjspose, som du bruger til at medbringe dit cykeltøj mv. igennem svømmehallen.

Nummereret sikkerhedsarmbånd 

Der er i år indført et sikkerhedsarmbånd (festivalarmbånd), som udleveres i din startnummerkuvert. Vigtigt! Armbåndet skal bæres hele løbsdagen og sikrer, at du kan komme ind og ud af skiftezonen (til cyklerne). Armbåndet har samme nummer som dit startnummer. Også ved afhentning af din cykel, når du skal fra stævnet, skal du således kunne fremvise et sikkerhedsarmbånd (siddende på armen), hvis nummer matcher dit startnummer på cyklen. Armbåndet er med til at øge sikkerheden omkring cyklerne i skiftezonen.


Tidtagning

Tidtagningen foregår elektronisk i samarbejde med Sportstiming. Den udleverede chip monteres i velcrobåndet, som bæres omkring anklen under hele konkurrencen, dvs. også ved svømningen. Bæres tidtagningschippen andre steder end anklen kan din tid ikke registreres. 


Svømning

Stævnets første 4 deltagere starter kl. 8.00, herefter starter 4 deltagere ad gangen med 30 sek. interval.

Når du møder, indleverer du din cykel i skiftezonen og går til omklædningsrummene i svømmehallen.

Vejen til omklædningsrummene er via Kildeskovshallens hovedindgang og forhal, hvor der er tydelig skiltning og anvisning til omklædningsrum 1+2+3+4.

Her er der mulighed under hele stævnet for bad og toilet.

Der er Informationsbod på stævnepladsen, der kan besvare dine evt. spørgsmål.

Det anbefales at du er klar i svømmehallen 10-15 min. før din starttid.

Efter afvaskning (Obs! Afvaskning er obligatorisk) går du til svømmehallen (der er tydelig anvisning til 50 m bassinet med sort/gult tape på gulvet) og til startbordet ved 50 m bassinet. Husk din iFORM KvindeTRI badehætte, som skal benyttes under svømningen.

Vanddybden er mellem 120–200 cm og vandet er 26 grader varmt.

 Kort inden start går du i vandet via trappen, hvor du starter fra bassinkanten. Du kan ikke springe på hovedet ved start. Der svømmes på ”slangebane”, så du møder ikke ”modsvømmere”. Der er rigelig plads til overhaling for de hurtigere svømmere. Banetovene er for enderne hævet for fri passage mellem banerne. Hold så vidt muligt altid til højre i banen.

Har du dit cykeltøj, håndklæde eller lignende samt evt. briller eller høreapparat med i svømmehallen skal det ligge i din skiftetøjspose og indleveres i svømmehallen (ved B, se illustration). Efter udgang fra svømmehallen (C) tilbageleveres din skiftetøjspose (D). Cykelsko og cykelhjelm skal ikke i skiftetøjsposen, men placeres inden svømning ved cyklen.

Efter svømningen kan du klæde om til cyklingen

 • i opstillet skiftetelt på vej mod skiftezonen
 • eller tilbage i omklædnings- og bruserummene (hvilket er tidskrævende og ikke anbefales)

I skiftezonen ved din cykel kan du foretage skift af sko, men ikke tøjskifte.

Det er en god ide at have et lille håndklæde, du kan stå på, når du tager fodtøj på eller skifter.

Tilskuere og ledsagere er velkomne indenfor i svømmehallen, men skal benytte blå skoovertræk, som udleveres ved indgangen.


Cykling

Der er en række forhåndsregler i forbindelse med cyklingen, du skal gøre dig bekendt med inden stævnet:

 • Du skal have cykelhjelm på. Hjelmen spændes og derefter tager du din cykel – når du skal aflevere cyklen, spænder du hjelmen af, når du har sat din cykel på plads. Manglende cykelhjelm også i skiftezonen medfører diskvalifikation. 
 • Al cykling i skiftezonen er forbudt. Påstigning af cyklen sker efter, du har forladt skiftezonen. Vær opmærksom på hvor du stiller din cykel ved indlevering.
 • Du har ansvaret for, at du som deltager overholder færdselsloven, når du er ude på ruten
 • Din cykel skal overholde lovgivningen for kørsel på offentlig vej
 • Alle anvisninger fra vejvisere/officials skal følges.
 • Når du efter endt cykeltur kommer tilbage til skiftezonen, skal du stige af cyklen og trække den i skiftezonen
 • Der er ingen adgang til skiftezonen uden nummereret sikkerhedsarmbånd

Ruten er afmærket, og der er vejvisere på ruten. Der tages forbehold for evt. ændringer af ruten.


OBS: Cykelruten er en 10 km rundstrækning som skal gennemkøres 2 gange – efter 1. omgang står der en vejviser ved Erichsensvej og Adolphsvej og guider dig til venstre hvis du skal køre 2. omgang og til højre hvis du skal mod mål.


Løbet

Når du har skiftet til løbesko og evt. løbetøj, forlader du skiftezonen. Du må gerne løbe i skiftezonen.

Ruten er igen i år en rundstrækning på 2 km, der gennemføres 2 gange. Det giver mulighed for publikum at opleve og heppe på dig flere gange.

Bemærk efter 1. runde på løberuten får du et armbånd, så du og officials kan se, at du skal anvises direkte mod mål efter 2. runde.

Der er vejvisere placeret på ruten, hvor det er skønnet nødvendigt. Der tages forbehold for evt. ændringer af ruten.


I mål

I mål bliver du modtaget af glade piger der overrækker dig din medalje, der er dit fuldgyldige bevis på en stor præstation ved iFORM KvindeTRI 2017.

HUSK at aflevere din chip i målområdet.

 

Både før og efter løbet kan du på stævnepladsen besøge Triens sponsorer herunder bla Fitness Brands der sælger svømmeprodukter, Løbebælte og Balega strømper, Arla der uddeler smagsprøver på den nye Cheasy is med Saltkaramel og vanilje, smag en lille portion Rugfras med mælk, hos Energy4Life måler de din fedtprocent og Anita sælger sportsbh’er. I iFORMs stand er der salg af startnumre til næste års I FORM KvindeTRI. Kildeskovshallens Fysioterapi tilbyder gratis massage.

Der er også mulighed for at købe lidt at spise og drikke fra Kruses Cafe, de sælger bla en lækker økologisk sandwich. Der kan betales både kontant og via mobilepay.


Efter løbet

Du kan straks efter løbet tjekke din sluttid på Sportstiming. I løbet af

mandag d. 30. maj modtager du en mail med link til diplom.

Husk! Lige efter mål er der finisher foto, hvor du kan få taget billede af dig og

veninderne med medaljen om halsen.

Du er velkommen til at tage bad efter løbet i Kildeskovshallens omklædningsrum 1-4.

Du kan hente deltagerguiden som e-paper her

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...