Atlantis Rejser Sharm el Sheikh vandsport dykker skorkling
© iStock

Den ultimative destination for vandhunde

Koralrev, eksotiske fisk og varme vandtemperaturer. Det Røde Hav byder på et væld af oplevelser under vandet. Se her, hvilken by du skal besøge på din næste ferie

17. april 2017 af kommerciel redaktion for Atlantis Rejser

Aktive ferier involverer for det meste motion og bevægelse over vandet. Men under de varme himmelstrøg kan det måske være lidt sjovere, og mere udholdeligt, at bringe aktiviteterne ned under vandet og opleve havets rige liv.

Det er netop det, der særligt er værd at opleve i den famøse badeby Sharm el Sheik i Egypten - en af de mange sommerferiedestinationer, som du kan planlægge og bestille gennem Atlantis Rejser.

Sharm el Sheik er placeret på Sinai-halvøen i det Røde Hav og det tørre ørkenklima sørger for lav luftfugtighed, så de høje temperaturer i sommermånederne føles ikke højere end i det sydlige Europa. Derfor kan man sagtens holde sommerferie i det varme egyptiske klima, uden at miste besindelsen over varmen.

Vandsport ved Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er særligt kendt for sine strande og mange muligheder for oplevelser under andet. Derfor er byen den oplagte destination, hvis du ønsker en ferie fyldt med aktiviteter ved og under vandet. 

Tip! Bestil en plads på et dykkerkursus ved Rødehavet med Atlantis Rejser inden afgang

© Atlantis Rejser

Havtemperaturen ligger på omkring 22 til 28 grader året rundt og det Røde Hav huser nogle af de smukkeste og største koralrev i verden - med ca. 245 forskellige, farverige koraller og 1300 forskellige, eksotiske fiskearter er der overvældende meget at kigge på under havets overflade. 

Du kan opleve havets forunderlige liv ved at dykke. Det skal du bruge et dykkercertifikat til, men har du ikke et i forvejen, kan du hos Atlantis Rejser bestille og booke et dykkerkursus i Egypten, så du er garanteret en plads på holdet ved ankomst. 

Har du ikke planer om at investere i et dykkercertifikat, kan du også vælge at snorkle. Det er vanedannede at opleve det stille og farverige liv under vandet, så det må du ikke snyde dig selv for i Egypten. Og så kan hele familen være med, da snorkling kan opleves af alle, uanset alder og kondition. 

Overnatning - fra luksus til budget

Da Sharm el Sheik er et yndet turistmål for mange familier, er der et væld af hoteller at vælge i mellem. Derfor kan det være svært at navigere i, hvilket man skal vælge. 

Undervandsoplevelser er der rig mulighed for ved mange hoteller i Sharm el Sheikh

© Maritim Jolie Ville Golf Resort

Er du til luksus og service ud over det sædvanlige, vil du med sikkerhed kunne lide Hyatt Regency, der ligger ned til et af de bedste koralrev i Sharm el Sheikh. Med spa, sportsfaciliteter, a la carte restauranter og masser af pools er der rig mulighed for oplevelser og forkælelse for hele familien. 

Er du til all-inclusive, kan det hyggelige hotel, Royal Grand Sharm, stærkt anbefales. Hotellet ligger i grønne omgivelser i første række til vandet, hvor du kan gå direkte ned og opleve et smukt og mangfoldigt koralrev. Hotellet ligger også tæt på Sharm el Sheikhs populære shopping- og spiseområde, il Mercato.

Et andet hotel, der byder all-inclusive, er et af Atlantis Rejsers mest populære - Maritime Jolie Ville Golf. Hotellet er børne- og familevenligt og ligger i den pæne ende af skalaen. Ligesom de to andre hoteller, ligger dette også ud til sit eget koralrev med stor dybde og derfor større fisk.

Er du blevet inspireret til sommerferien og vil ud og opleve det smukke liv under vandet, kan du se mange flere smukke destinationer og lækre hoteller på AtlantisRejser.dk

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...