Det er bare for åndssvagt! - Og prismærkerne sidder der stadig!

Slimfit jeans

23. november 2009 af I FORM

20. november 2009


Om lidt over en uge skal jeg flytte (hurra!). Ikke specielt langt væk, men til en større lejlighed. Mine aftner går derfor med at pakke, sortere og smide en masse ud. I går gik jeg i gang med mit tøj…

Og der lå de; mine slimfit jeans. I ved, jeans (det kunne jo også være andet tøj) i for lille størrelse, købt i troen på, at ”jeg taber min snart, og så kommer de til at sidde helt perfekt”.

Desværre fandt jeg ikke bare et men hele tre (3!!) par slimfit jeans (og på det tidspunkt var jeg kun knap halvejs gennem min garderobe).

Det handler om motivation. Jeg har jo købt de har bukser (dog ikke ved et og samme tilfælde) for at få mig sporret ind på vægttab.

At holde motiovationen oppe er nok den sværeste udfordring når det gælder vægttab. På I FORM skriver vi en masse om slankekur, se bare den her liste Der er en grund til, at der er så mange og at det er de mest populære artikler…

IDAS KOMMENTARER:

Det kan stort set alle kvinder nok genkende. Ved ikke om det måske er samler-genet der slår til. Jeg synes, du skal se at få dem UD.. Sælg det, giv det til en veninde, men væk skal det! Det er dårlig energi at have dem liggende. Når det så bliver aktuelt er det en endnu større tilfredsstillelse og en del af din motivation at købe noget nyt, du kan passe!


Nu er det weekend og så skal jeg pakke lidt mere. Jeg ved ikke helt, om jeg kan overskue at få bukserne ud, men det kan være jeg pakker dem væk og tager dem frem om nogle måneder igen.

Fra og med på mandag vil jeg for resten fortælle jer lige præcis hvad jeg spiser hver dag.

Er der andre end mig, der køber for småt tøj for at holde motivationen?


God weekend for resten – vi ses på mandag!

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...