Dejligt, dejligt - men også farligt, farligt…

Jeg tænker økonomisk

23. november 2009 af I FORM

17. november 2009


”Det handler ikke om de store indkomster, men de små udgifter”, siger man når det handler om økonomi. Det kan man vist også sige om vægttab.

Jeg er ikke sådan en, der grovæder store mængder af mad. Nej, jeg småspiser, gerne slik, helst om aftenen i sofaen. Jeg er ofte sulten når jeg handler ind, så falder slikket ned i kurven helt af sig selv.

At jeg går i fitnesscenter nogen gange og træner røven ud af bukserne spiller så egentlig ikke en stor rolle. Det store antal kalorier jeg kommer af med på en gang, kan ikke på længere sigt opveje alt det, jeg småspiser resten af ugen. Den store indkomst, træningen, forsvinder altså hurtigt af de små udgifter; småspiseriet.

Men at ændre vaner og stå imod sukkerfristelserne er bestemt ikke det letteste. Men det hjælper at tænke økonomisk. Her kan du finde gode tips, til hvordan du skal gøre. Slagt din indre sukkergris.


På lørdag vil jeg købe en pose slik, hvis jeg har lyst. Ifølge Ida er det ikke godt at man nægter sig selv alt det 'gode' på én gang, så føler man sig bare mislykket hvis (når!) man ikke kan overholde det.

Hvilke svagheder har I og har I nogle ideer til hvordan man styrer sine tanker, så man kan stå imod?

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...