Blogger om halvmaraton

Blog om halvmaraton på iform.dk

Eli, journalist på I FORM, blogger om forberedelserne til halvmaraton. Eli følger Halvmaratonskolen og skriver om det på iform.dk.

26. juni 2015 af I FORM

Mere om Eli
Jeg skal deltage i halvmaraton-løbet i september.

Har altid været aktiv og holdt mig i relativ god form med løb. De sidste ni år har jeg cyklet på arbejde om sommeren - totalt 100 km om ugen. Var forbi cirkeltræning i cirka to år, og syntes det var FRYGTELIG morsomt (læs: hårdt) og effektivt.

Hidtil har jeg været mere optaget af fuglesang end af intervaller, når jeg har trænet, og indser at jeg må ud af komfortzonen en gang for alle. Løb halvmaraton for første gang sidste år, på 2:11:54. Før det havde jeg aldrig løbet længere end 12 km. Ifølge personlig træner Marianne Skari har jeg gode chancer for at nedbringe min tid betydelig HVIS jeg begynder med intervaller.

Det er her I FORMs Halvamaratonskole og løbecoach Martin Kreutzer kommer ind. Han må ha tænkt på mig, da han beskrev Type 2 i IFORM nr. 3: "Du er vant til at løbe nogle gange om ugen ….. i nogenlunde samme tempo hver gang." Programmet der skal hjælpe mig med at få dampen op "og gøre mig til en rigtig løber" indebærer, at jeg skal træne 35–45 minutter om ugen. Udfordringen er, at jeg hellere skal løbe hurtigere - ikke længere. MÅL: 21,1 km på maks to timer. Følg med!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler