HOT PowerStretch af Sandra Cardichon

Varmen hjælper med at åbne kroppen og musklerne til at arbejde med dybere stræk og øge din krops styrke & fleksibilitet.

19. juni 2017

PowerStretch - Sandra Cardichon

Har udviklet sin egen Stretching serie Harmony Body Stretch med flere holdtyper fra ren Stretching, til Stretch med Meditation og nu også som HOT hold. Inspirationen er fra hendes eget liv som danser & performer og fra selv at have oplevet, at være skadet og skulle i gang med genoptræning og finde kroppens balance på ny.

Sandra er uddannet danser, skuespiller & sanger fra bl.a. Balett Akademien, Göteborg, Alvin Ailey American Dance Center, New York og The Neighborhood Playhouse School of the Theatre, New York. Hun har optrådt på flere danske teatre, medvirket i film og på TV i hhv. ledende og gæsteroller. 

HOT PowerStretch er godt fordi varmen hjælper med at åbne kroppen og musklerne til at arbejde med dybere stræk og øge din krops styrke & fleksibilitet.

Der sker noget magisk, når du træner i hot salen og bliver udfordret. Du oplever din indre styrke, og flytter grænserne for både din krop & sjæl. 

Læs mere om 100% IFORM i samarbejde med CASALL en unik skræddersyet træningsdag i Wellcome Fitness & Spa i Hellerup - KLIK HER 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...