Frida Hallqvist: "Du er stærkere end du tror"

Inspirerende foredrag med den tidligere balletdanser Frida Hallqvist

1. august 2017

Frida Hallqvist

I mange år var det Fridas job at lave spring og pirouetter. Hun dansede nemlig i balletter som Svanesøen, Nøddeknækkeren, Don Quijote og Sylfiden og medvirkede desuden i flere musicals som Beauty and the Beast, Nine og The Producers.
Hun er uddannet på Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva.

I 2008 skiftede hun balletskørtet ud med træningstights og åbnede sit eget træningsstudie med særligt fokus på pilates, som hun har et hav af uddannelser indenfor. Hun er certificeret Master pilates-instruktør fra Body Control Pilates® i London og en af Skandinaviens førende pilates-undervisere.

På pioneragtig vis bruger Frida pilates som kombinationstræning til at styrke folk til deres primære sport og andre træningsformer. I 2009 var hun fx gæstelærer ved The 47th Bartholin International Ballet Seminar på Det Kongelige Teater i København, hvor hun underviste balletdanserne i pilates.

Hun har også opfundet sin egen træningsform, Pulsing Pilates® Barre, som er en kombination af pilates, ballet og styrketræning.

Endvidere er Frida uddannet løbecoach og instruktør indenfor TRX og Kettlebells. Når hun arbejder som personlig træner, bruger hun hele paletten af de metoder og redskaber, hun mestrer.

"Du er stærkere end du tror!"

Til 100% I FORM vil Frida bl.a. fortælle om:

  • Hvordan du forbereder dig bedst til en sportslig præstation
  • Hvordan du genfinder motivationen på de dage hvor den er “væk”
  • At lytte til din krop?
  • Hvordan du dig at din grundformen hele tiden er på et højt niveau

Det bliver ett foredrag med masser af energi, højt humør og små fysiske udfordringer.


KØB DIN ADGANG TIL EN UNIK SKRÆDDERSYET TRÆNINGSDAG: PRIS 650,- KR+ GEBYR

Er du abonnent kan du opnå rabat på din billet - skriv til [email protected]

Booty-guide fra CASALL og Frida Hallqvist 

Udover et spændende foredrag, får du også Frida Hallqvists ´Booty Guide´! 

En guide der måde er god for dit udseende samt dit mentale og fysiske helbred. 

4 hurtige til Frida:

1. Hvad er din vigtigste professionelle drivkraft?
Som træner er jeg 100 pct. til stede. Det er nødvendigt for, at jeg kan se den enkelte og sætte mig ind i hendes situation. En af mine vigtigste funktioner som træner er at være motivator. At være den, der får kunden til at holde fast i træningen og den sunde kost. Det gør jeg ved at få glæden ind i træningen, så det bliver sjovt at træne. Folk ved jo godt, de skal træne og spise sundt. Kunsten er at få dem til at holde fast i de sunde vaner, så de opnår de resultater, de ønsker, på den lange bane.

2. Hvilken forskel vil du gerne gøre?
Jeg vil vise kunden, at hun godt kan nå sine drømme og mål! Det gør jeg ved at give hende de nødvendige redskaber. Jeg lover aldrig, at det bliver nemt, men hvis hun er indstillet på at arbejde hårdt, vil jeg gøre alt for at motivere hende og holde hende fokuseret. Jeg vil gøre træningen til noget, hun glæder sig til, og til noget godt, hun gør for sig selv.

3. Hidtidige højdepunkt i dit professionelle liv?
Det var en fantastisk oplevelse, da en af mine kunder gennemførte sit første maraton. På et år gik hun gik fra at være meget overvægtig og ude af stand til at løbe mere end 3 minutter og til at gennemføre et maraton. Men det var også fantastisk at se en kunde, som mente, at træning er noget, der bare skal overståes, blive afhængig – på den gode måde. Der gjorde jeg virkelig en forskel: jeg hjalp hende med at holde fast i de gode vaner og rutiner og kan se, hun nu er et gladere og sundere menneske.

4. Hvordan holder du dig selv sund?
Jeg sørger for at holde en god balance i mit liv mellem træning og sund kost. Jeg tænker altid på sund kost som brændstof, min krop skal bruge for at kunne fungere optimalt.

Træning gør mig lykkelig, da det giver mig ro, overskud og energi til at være der for min familie og venner. Jeg elsker at udfordre mig selv og sætte nye træningsmål, og jeg holder af at lære nye sportgrene og træner derfor alt fra løb, Aerial yoga, svømning, Pulsing Pilates, TRX og Kettlebells og udfordrer hele tiden mig selv med nye mål. Når jeg er sund, føler jeg mig stærk både mentalt og fysisk.

Køb din billet til 100% I FORM: Pris 650,- + gebyr

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...