© Harzer Tourismusverband (HTV)

Aktiv ferie: Vind actionfyldt weekend i Harzen

Vær med i konkurrencen om en fed actiontur til Harzen med deltagelse i Niedersachsen Action Challenge – en tætpakket sportskonkurrence med MTB, canyoning, skyrope, monsterrollers og meget, meget mere

30. juni 2016 af kommerciel redaktion for TourismusMarketing Niedersachsen

Er du klar på en vanebrydende natur- og sportsoplevelse ud over det sædvanlige? Så har du nu chancen for at vinde deltagelse i Niedersachsen Action Challenge med hele opholdet og transport betalt.

Præmien

Du vinder en 2-dages tempofyldt actiontur gennem Harzen, hvor du dyster med et andet hold. Der er garanteret højt tempo, spektakulære omgivelser, hæsblæsende nedkørsler og udfordrende opkørsler. Test, hvad du kan på din mountainbike, og kombiner det så med monsterrollers, klatring på skyrope og en vild canyoning ned ad bjergåer – og lækker mad.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at fortælle, hvorfor du skal være den heldige vinder.

Rejsen er den 10.-12. september 2016, så det er vigtigt, at du kan rejse dér. 

Deltag i konkurrencen her

Dit nye aktive feriemål er lige over grænsen

Tysklands nordligste bjergområde, Harzen, lokker i stigende grad aktive danskere til. De mange MTB-entusiaster, trekkere og naturelskere har fået øjnene op for mangfoldigheden og komforten og fleksibiliteten ved hurtigt at kunne nå frem.

Lad batterierne op på en aktiv ferie, hvor du får masser af frisk luft og motion.

Harzen er en af de i alt 14 tyske nationalparker og området kan det hele, når det gælder aktive ferier for hele familien. Harzen satser stort på at tiltrække turister, som sætter pris på natur, sport og oplevelser. Her danner bjerge og skøn natur en enestående kulisse til en aktiv og tempofyldt ferie.

Forlæng sommeren med en actionfyldt weekend

Bjerglandskab kan få pulsen op hos selv de bedst trænede motionister og sportsfolk. Terrænet i Harzen lægger ikke bare ryg til utallige udfordrende mountainbike-tracks, hele bjergområdet byder på utallige sportslige udfordringer for en hver smag. Fra vandring og MTB til canyoning.

Vinderne får direkte besked af TourismusMarketing Niedersachsen. Præmien kan ikke byttes til kontanter, og du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...